Néhány fontos tudnivaló vízre szálás előtt avagy a kérdések amik felmerülnek mindenkiben az első SUPozás előtt

Egy percig se aggódj, nem ördöngösség. A kezdő „lapátolásoknál” mi is ott leszünk, aztán észre sem veszed és ülésből feltérdelsz, majd felállsz és biztonsággal evezel a vizen.  SUP deszkáink remekül alkalmazhatóak oktatásra, bemegyünk és megtesszük veled az első métereket így teagad tapasztalhatosld, higy nem nagy ördöngosség. Mi magunk is sokat SUPolunk, ismerjük a helyes technikákat, fogásokat és szívesen osztjuk meg veled a sport minden csínját-binját.


MILYEN RUHÁBAN JÖJJEK?
Ha túrázunk… és meleg van, egy bikini elég. Ha hamar leégsz a napon, érdemes egy fehér hosszú ujjút felvenned rá.
Ha naplemente túrára megyünk… hozz magaddal egy melegebb hosszú ujjú pólót vagy inget, jól jöhet, ha lemegy a nap.🙂
Egyébként kényelmes, sportos ruházat, ha nem szeretnél mezítláb evezni akkor egy neopren cipo v kenyelmes sportcipo is lehet a lábadon.


SOSE CSINÁLTAM MÉG, MENNI FOG?
Biztosan állítjuk, hogy benned rejlik a vérbeli SUP deszkás. A SUP-ozásban az a szép, hogy bárki kipróbálhatja, nem kell hozzá semmilyen szörfös, deszkás múlt, minimális egyensúlyérzék elég.
Fiataloknak, öregeknek, sportosoknak és kevésbé sportosoknak egyaránt nagy élményt nyújt. Könnyen rá fogsz hangolódni, 5-10 perc alatt magadénak érzed majd a mozgást. Mi segítünk az első „lapátolásokban”.

MI A JÓ ABBAN, HOGY ÁLLVA EVEZEK EGY NAGY SZÖRFDESZKÁN?
A természet közelsége mindenkit megnyugtat. Amellett, hogy kint vagyunk a friss levegőn, az evezés rendkívül jól átmozgatja az izmokat, tetőtől talpig. Az evezés intenzitásától és időtartamától függően a mozgás sportértéke is jelentős.

MILYEN FELTÉTELLEL BÉRELHETEK DESZKÁT?
Szeretnénk kérni téged, hogy bérlés előtt töltsd ki felelősség vállalási nyilatkozatunkat, amely egyben egyfajta bérleti szerződésként is funkcionál. Adataid regisztrációja feltétele a deszkabérlésnek. Ebben aláírásotokkal vállaljátok azt is, hogy az eszközt hibátlanul és hiánytalanul visszahozzátok



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek: 9+1 hiba amit újoncként érdemes elkerülni

SUP Vásárlás előtti tanácsok