Itt a tavasz!

Vibrál a levegő: Itt a tavasz !


Az idei nyár legSUPerebb aktív kikapcsolodása az állva evezés
Forrás:jobesport

Miért? Nem csak eszméletlenül jó testedzés, de szuperkönnyedén válhatunk profivá, sőt még egy okkal több, hogy egy vadonatúj sportos fürdőruhát válasszunk magunknak. Még mindig nem győztunk meg? 
Engedd meg nekem, hogy a következő néhány pontban megismertesselek a SUPozás előnyeivel:


#1 FEDEZD FEL A TÁJAT MÁSKÉPPEN


Akár egy egy új országba vagy egy eddig nem ismert tájegységre vigyen az utad minden rejtett kincs csak arra vár, hogy Te felfedezd. Miért kellene tömegközlekedésre szállnod vagy autóba ülnöd, ha felpattanhatsz a deszkára is. Ha a közlekedésre gondolunk, a SUP túlszárnyalja az eddigi lehetőségeket, egyedi élményt és mozgásformát biztosít.
Az evezés lehetővé teszi, hogy a legérintetlenebb oldaláról fedezd fel a tájat, hallgasd a hullámokat, belélegezd a hely pozitív energiáit. Feltöltődj és magaddal foglalkozz. Az már csak bònusz, hogy az év legszebb fotóját is elkészítheted útközben. ;)
  

# TESTEDZÉS NYARALÁS ALATT ANÉLKÜL, HOGY TUDNÁL RÓLA

Nyaralás alatt nincs kötelezettség. A legtöbb embernek a tökéletes nyaraláshoz a pihenésen kívül az olvasás, evés-ivás-evés örökös körforgása tartozik, ami jó és pihentető de ettől nem mindenki töltődik fel kellőképpen. Az evezésben az a fantasztikus, hogy nem igazán érezzük edzésnek. A SUP azaz állva evezés esetében ez azt jelenti, hogy úgy égeted el a kalóriákat, hogy nem mondasz le a jól megérdemelt pihenésedről sem. Találd meg a saját tempód! Felgyorsíthatsz, ha ahhoz van kedved, hogy kipróbáld milyen egy sprint a vízen, ha pedig elfáradtál vagy csak napozni van kedved, lefekhetsz a deszkádra és távol minden zajtól élvezheted a természet harmóniáját. Még akkor is, ha saját tempódban haladsz, óránként akár 700kcal-at is elégethetsz (na azért nem napozás közben) ami azt jelenti, hogy nyaralás után is beleférsz a ruháidba sőt bőröd feszesebb, izmaid tónusosabbá válnak.

#ÉLVEZD A SZABADSÁGOT ÉS HA MEGTEHETED VOND BE A GYEREKEKET IS 

Ha egyedül indulsz útnak akkor is tökéletes kikapcsolódás az állva evezés de sokkal szórakoztatóbb, ha megoszthatod másokkal is az élményt. Fedezzétek fel együtt mégis függetlenül(külön deszkán) vagy egy deszkán a gyerekekkel. A SUPon visszatérnek az igazi beszélgetések, a mobiltelefon a parton marad vagy a vízhatlan zsákban, így semmi akadálya, hogy egymásra figyeljünk, ha kedvünk tartja kiköthetünk egy rejtett nádasnál vagy akár piknikezhetünk egy elhagyott stégen.
Forrás: yolo






A víz legyen Veletek!


tSUPp 😘

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek: 9+1 hiba amit újoncként érdemes elkerülni

Néhány fontos tudnivaló vízre szálás előtt avagy a kérdések amik felmerülnek mindenkiben az első SUPozás előtt

SUP Vásárlás előtti tanácsok