1. Nap

Az első nap 

Bevallom nem hittem, hogy ilyen hamar eljön az indulás napja....olyan távolinak tűnt, de persze a hét elején már fenyegetően lebegett a kitűzött start dátum a levegőben. Kingának és Zsoltnak köszönhetően a túra biztosítása megoldodott, Zsolt kísér minket vitorlással majdnem az egész úton, szombaton és vasárnap kell nélkülöznünk őt és az ellátmányunkat, amíg gyorsan teljesíti a Kékszalag távot egy házi verseny keretében a Balatonon. Mi addig csordogálunk a nyugati medencében.

Indulás

A mai nap...hát elèg zsúfolt volt, mindenki tele volt programmal és bár tudtuk, hogy délutan lesz az indulás, azt nem gondoltuk volna, hogy ennyire későn tudunk elindulni, ráadásul úgy, hogy előző este kitaláltuk Tihany legyen az első állomás. Pontosan nem is tudom mikor tettük vízre a deszkáinkat de már elmúlt 17:30 mikor az első evezőcsapásokat megtettük hivatalos színekben, azaz #lakearound-os UV szűrős poloinkban. Túl voltunk az első live facebook bejelentkezésünkön is. Köszi, hogy ennyien szurkoltok :) Remélem kitartotok mellettünk majd a nehéz napokon is, mert nyilván lesz...na akkor is legyetek velünk és is adjatok bátorítast ! 
Pár szóban a mai útunkról: ideálisak voltak a körülmények, meseszép volt a víz, a fények, ha minden nap ilyen lenne, talán 4-5 nap alatt megkerülnénk a tavat. 
Nagyon gyorsan ideértünk Tihanyba a Bahart kikötőbe, (a Mólónál)Gyors hajóhoz kötés utan irány a büfé mert mint felkészült sportolók nem ettünk semmi rendeset még ma, viszont a büfében, szinte minden elfogyott már...péntek este 8-kor. Felsétáltunk a városba, jót is tett egy kis “hegymenet” a deszkán egyhelybenállás után. 
Gyors alvás mert reggel időben el szeretnénk indulni.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek: 9+1 hiba amit újoncként érdemes elkerülni

Néhány fontos tudnivaló vízre szálás előtt avagy a kérdések amik felmerülnek mindenkiben az első SUPozás előtt

SUP Vásárlás előtti tanácsok