#lakearound






Miii???! Ma indulunk..,,,, wtbnvbgfndmv

Arra ebredtem, hogy dúdolgatom Pink - Whatever you want dalát, nem tudom, hogy ez jó vagy rossz jel?! Remélem csak beragadt a fülembe tegnap és a mi hajónk nem fog elsüllyedni.
Kiváló kapitányunk lesz aki végigkíséri az útunkat. Leszámítva a szombat éjszakát, amikor is nagy kihíváson vesz részt, ő is tókerülésre indul, mégpedig egykezes vitorlás versenyre! Mi Kingával majd valahol a part közelében keresünk szállást. Na de a szarazföldi éjszaka után már folyamatosan a Balaton vízén leszünk, alvás kikötőkben a hajón vagy a nyílt vízen. Nagy kaland lesz! Naponta blogolunk, Kinga angolul én magyarul, aki teheti olvassa mindkettőt ;) nem forditás lesz, mindketten saját érzéseinket fogjuk leírni.

#lakearound -ról

A Balaton megkerülésének ötlete már tavaly megfogalmazódott bennem. A part menti nádasok mellett, vízen körbekerülni a tavat SUP deszkán még csak egy holland versenyzőnek jutott eszébe, ő non-stop haladt és nem annyira a Balaton iránti szenvedély, hanem inkább a teljesítmény ösztönözte. Mi Kingával, arra vállalkozunk, hogy 8-9 nap kényelmes evezéssel (ami valószínű a 3. naptól már meglehetősen nehéz lesz) körbeevezzük imádott Balatonunkat.

a #lakearound Csapat

Kingával 14 évesen találkoztunk először, egy győri gimnázium kapujában ahová évnyitóra érkeztünk. Akkor még nem tudtuk, hogy 27 évvel később együtt  vágunk bele a #lakearound teljesítésébe, de már akkor is sok őrült ötletünk volt. Kinga gyakorlott Caminos, már többször megjárta a portugál és spanyol caminot is. 
Zsolt, csapatunk technikai, mentális, műszaki, beszerzési és logisztikai támogatója, vitorlással kísér minket és még a kütyüjét is magunknál tartjuk amivel ti is pontosan tudtok követni minket online! Zsolttal és a trackerrel biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekben leszünk. Ismeretségünk még elég friss, de jók a megérzéseim. 

Szuper kis csapat vagyunk tehát ezen nem múlhat a sikeres célba érés! 

Szurkoljatok, kövessetek minket élőben a  www.tavon.hu/balatonsup oldalon valamint a Balatonsup facebook és instagram oldalain, ahol terveink szerint naponta többször közzétesszük érzéseinket, tapasztalatainkat. 

Várjuk a csatlakozókat is, akik szeretnének velünk evezni akár csak pár km erejéig.
Frissített útitervünket mindig előző este kozzétesszük.

tSUPp 😘





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek: 9+1 hiba amit újoncként érdemes elkerülni

Néhány fontos tudnivaló vízre szálás előtt avagy a kérdések amik felmerülnek mindenkiben az első SUPozás előtt

SUP Vásárlás előtti tanácsok